Om Weber & Poulsens Bogbinderi

Vi sætter en stor ære i at være Danmarks største og billigste håndbogbinderi. Selvom vi kan løse dine opgaver til en god pris så sørger vi også for at indbindingerne altid udføres i bedste kvalitet. Vi indbinder alle typer bøger, tidsskrifter, afhandlinger og rapporter. Vores værksted ligger i Svendborg, men alligevel håndbinder og løser vi bogbindingsopgaver for kunder i hele landet. Vi har igennem tiderne løst opgaver for både private, biblioteker, virksomheder og kirken. Ingen opgave er for stor eller for lille til at blive løst på vores værksted.

​Vores historie – kort fortalt

Bogholderiet blev grundlagt af Henning Weber & Peter Poulsen og har sidenhen hjulpet mange med at give nyt liv til og forlænge levetiden på deres bøger, tidskrifter og mere. Igennem årene har vi udvidet ved at opkøbe, blandt andre Århus Bogforgylderi, Chr. Back Bogbinderi og G. H. Jørgensen Bogbinderi.

​I 2007 var der generationsskifte på værkstedet da Mads Poulsen, søn af Peter Poulsen, overtog virksomheden, der i dag tæller 10 dygtige og kompetente medarbejdere.

Få et grati​s tilbud

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en opgave, skal du blot udfylde nedenstående formular, og vælge de materialer du ønsker. Husk at uploade fil med dit arbejde.

Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​​Kuopiovej 8, 5700 Svendborg

Find vej

Telefon: 62 21 75 44

Fax: 62 21 75 25

Mail: info@weberogpoulsen.dk

CVR: 30398386

Om Weber & Poulsens Bogbinderi v/Mads Poulsen

Vi er Danmarks billigste bogbinderi, der indbinder alle typer bøger og tidsskrifter. Vi gør vores ypperste for at indbindingerne udføres i bedste kvalitet til gode priser.