​Telefon:62 21 75 44

Send en besked direkte her!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indbinding af opgave, speciale og ph.d.-afhandling

​Weber og Poulsens Bogbinderi i Svendborg tilbyder indbinding af opgave. Det kan være alle former for eksamensopgaver, herunder en ugeopgave, et speciale, en prisopgave, en afhandling, en ph.d.-afhandling eller en doktorafhandling.

Vi har særligt mange kunder i Odense og København.

Uagtet du er ph.d. eller bachelor kan du få indbinding af opgave

Det er ganske normalt at få indbundet eller ligefrem udgivet en ph.d.-afhandling eller en doktorafhandling, men det er også normalt at få indbundet en prisopgave. Desuden bliver det mere og mere udbredt af få udgivet sit kandidatspeciale. En indbinding af opgave er således ikke kun forbeholdt nybagte doktorer ud i den "lille" eller den "store" doktorgrad.

Indbinding af opgave er en perfekt løsning som afslutning på et større stykke arbejde, der normalt har en sammenhæng med ens personlige interesser, således den kan foræres til kollegaer, familie og venner, samt gemmes af en selv. Den kan læses igen og igen, og den kan bruges som opslagsværk. Desuden skal mange typer af afhandlinger afleveres på instituttets eller fakultetets bibliotek, ligesom visse typer af afhandlinger også kan distribueres til et større eller mindre udvalg af andre faglige eller offentlige biblioteker.

Vi kan udføre indbinding i budget- eller luksusudgave

​Vi kan foretage indbinding af opgave lige efter dine ønsker. Du kan vælge en økonomisk løsning eller en lækker luksusløsning, og du kan vælge at få en særlige forside på omslaget, eller du kan nøjes med tekst. Det bestemmer du selv, men vi står gerne til disposition med råd og vejledning med vores erfaringer omkring indbinding af opgave.

Ring på telefon 62 21 75 44 for at høre nærmere om indbinding af opgave, samt om priser og de forskellige muligheder for udgivelse af en opgave, et specielle eller en afhandling.​ Du kan også skrive på e-mail til info@weberogpoulsen.dk

​Kuopiovej 8, 5700 Svendborg  |   Telefon: 62 21 75 44   |   Fax: 62 21 75 25   |   E-mail: info@weberogpoulsen.dk   |   CVR-nr: 30398386