Privatindbindinger

Vi har lavet utallige forskellige privatindbindinger. Kunderne bestemmer selv alt hvad der ønskes. Nedenfor vises et lille udpluk af færdige bøger.


Priser ca. 350-700 kr. pr. stk. + moms og porto

Bogindbinding for Private kunder

Få smukt indbundne bøger, der holder i årevis – uden at koste en formue

Ligger du inde med en bog, der har stor affektionsværdi for dig, men som er ved at falde fra hinanden, kan det være en rigtig god idé at få den bundet ind.

Weber & Poulsens Bogbinderi tilbyder professionel indbinding af bøger for private kunder – vi indbinder gerne en enkelt bog eller flere ad gangen.

Bogindbinding fra 100 kroner

Vores priser starter ved omkring 100 kroner, og du er selv med til at bestemme, hvordan din indbundne bog skal se ud.

Vi indbinder alle typer af bøger – lige fra små notes- og malebøger over romaner til slægtsbøger samt gæste-, scrap- og jagtbøger og kan helt sikkert også hjælpe med indbinding af din bog.

Indbundne tidsskrifter og afhandlinger

Abonnerer du på et eller flere tidsskrifter, som du gerne vil passe godt på, er det oplagt at få dem bundet ind, så de er lettere at holde styr på.

En flot indbundet eksamensopgave, speciale eller ph.d.-afhandling med mulighed for påsætning af opgavens forside uden på omslaget er ligeledes en perfekt løsning.

Du vælger selv materiale, titel og detaljer – lad Weber & Poulsens Bogbinderi guide dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge. 

Få et grati​s tilbud

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en opgave, skal du blot udfylde nedenstående formular, og vælge de materialer du ønsker. Husk at uploade fil med dit arbejde.

Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​​Kuopiovej 8, 5700 Svendborg

Find vej

Telefon: 62 21 75 44

Fax: 62 21 75 25

Mail: info@weberogpoulsen.dk

CVR: 30398386

Om Weber & Poulsens Bogbinderi v/Mads Poulsen

Vi er Danmarks billigste bogbinderi, der indbinder alle typer bøger og tidsskrifter. Vi gør vores ypperste for at indbindingerne udføres i bedste kvalitet til gode priser.