​Telefon:62 21 75 44

Send en besked direkte her!​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bibelindbinding forlænger dit bibels levetid

Har du en gammel bibel, en børnebibel eller andre bibelske fortællinger kan specificeret bibelindbinding være lige det du skal bruge for at sikrer dem i mange år frem. Vi har efterhånden haft mange opgaver med bibelindbinding og ved at det har stor betydning for vores kunder. Derfor går vi ikke på kompromis når vi indbinder dit hellige skrift.

Siden middelalderen har bibelindbinding eksisteret

Helt tilbage i middelalderen indbandt munkene i Europas klostre håndskrifter mellem træplader betrukket med skind. I dag er processen for bibelindbinding ændret lidt, men vi indbinder stadig alle hellige skrifter som trænger. Vi tager forsigtigt biblen ud af det eksisterende bind og indbinder den derefter i et blødt skindomslag med guldtryk på ryg og forside alt efter dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har brug for bibelindbinding i Svendborg, Odense eller sågar København kan du ringe til os på telefon 62 21 75 44, skrive til os her eller på e-mail info@weberogpoulsen.dk. Så giver vi et tilbud på at få nyt liv i din hellige skrift.

​Kuopiovej 8, 5700 Svendborg  |   Telefon: 62 21 75 44   |   Fax: 62 21 75 25   |   E-mail: info@weberogpoulsen.dk   |   CVR-nr: 30398386