Bogbinding af alle opgaver

Hvad end om du skal have nyt liv i dine slægtsbøger, du skal have indbundet din eksamensopgave, du mangler bogbinding af nye menukort til din restaurant, restaureret kirken salmebøger, eller andet så kan vi hjælpe dig. Vi laver bogindbinding af alle slags opgaver – ingen opgave er for lille eller for stor. Selvom vi ligger i Svendborg nær Odense løser opgaver med bogbinding for kunder i hele Danmark, og har mange kunder i både Aarhus og København.

Vi sørger for bogbinding for private, virksomheder, biblioteker og kirker

Uanset om du som privatperson blot har behov for indbinding af en enkelt roman, slægtsbog eller eksamensopgave, eller om det drejer sig om bogindbinding af bibliotekets bøger, virksomhedens tidsskrifter eller kirkens salmebøger, kan vi hjælpe dig.

Indbinding af bøger af højeste kvalitet

Vi går op i at vores kunder skal være trygge når der skal laves bogbinding af deres bøger og tidskifter. Derfor kan du selv vælge hvilket materiale, skrift og type af bogindbinding du har brug for. Alt er selvfølgelig i den højeste kvalitet for at sikre det bedste mulige resultat.

Kontakt os for at få tilbud

Vi udfører tre forskellige typer af bogindbinding, håndhæftning, løsbladelimning og maskinhæftning, så du kan vælge netop den proces for bogbinding som du mener passer til din opgave. Når vi laver en bogbinding starter vi med at tage trådene ud, derefter bliver bogen falsbanket og påsat kapitælbånd. Vi styrker ryggen, udskifter skindhjørner og forgylder hvis der er behov for det i din bogbinding. Hvis du er interesseret kan du se mere om processen for bogindbinding her.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din bogindbinding – det er billigere, end du tror! Du kan ringe til os på telefon 62 21 75 44 eller sende e-mail til info@weberogpoulsen.dk.

Få et grati​s tilbud

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en opgave, skal du blot udfylde nedenstående formular, og vælge de materialer du ønsker. Husk at uploade fil med dit arbejde.

Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​​Kuopiovej 8, 5700 Svendborg

Find vej

Telefon: 62 21 75 44

Fax: 62 21 75 25

Mail: info@weberogpoulsen.dk

CVR: 30398386

Om Weber & Poulsens Bogbinderi v/Mads Poulsen

Vi er Danmarks billigste bogbinderi, der indbinder alle typer bøger og tidsskrifter. Vi gør vores ypperste for at indbindingerne udføres i bedste kvalitet til gode priser.