Bibelindbinding forlænger din bibels levetid

Har du en gammel bibel, en børnebibel eller andre bibelske fortællinger kan specificeret bibelindbinding være lige det du skal bruge for at sikrer dem i mange år frem. Vi har efterhånden haft mange opgaver med bibelindbinding og ved at det har stor betydning for vores kunder. Derfor går vores bogbinder ikke på kompromis, når vi indbinder dit hellige skrift. 

Siden middelalderen har bibelindbinding eksisteret

Helt tilbage i middelalderen indbandt munkene i Europas klostre håndskrifter mellem træplader betrukket med skind. I dag er processen for bibelindbinding ændret lidt, men vi indbinder stadig alle hellige skrifter som trænger. Vi tager forsigtigt biblen ud af det eksisterende bind og indbinder den derefter i et blødt skindomslag med guldtryk på ryg og forside alt efter dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har brug for bibelindbinding i Svendborg, Odense eller sågar København kan du ringe til os på telefon 62 21 75 44, eller sende e-mail til info@weberogpoulsen.dk. Så giver vi et tilbud på at få nyt liv i din hellige skrift.

Få et grati​s tilbud

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en opgave, skal du blot udfylde nedenstående formular, og vælge de materialer du ønsker. Husk at uploade fil med dit arbejde.

Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​​Kuopiovej 8, 5700 Svendborg

Find vej

Telefon: 62 21 75 44

Fax: 62 21 75 25

Mail: info@weberogpoulsen.dk

CVR: 30398386

Om Weber & Poulsens Bogbinderi v/Mads Poulsen

Vi er Danmarks billigste bogbinderi, der indbinder alle typer bøger og tidsskrifter. Vi gør vores ypperste for at indbindingerne udføres i bedste kvalitet til gode priser.